Вчера започнаха снимките на третия сезон на "Гласът на България".

Още от първия снимачен ден един от кандидатите в кастинга "на тъмно" успя да завърти столовете и на четиримата треньори с невероятно и различно изпълнение на една от най-хитовите и награждавани песни от последните години!

И това бе само началото, защото до вечерта на треньорите буквално им се зави свят от натискане на бутоните и обръщне на столовете.

Първият снимачен ден премина в много закачки, както между самите треньори, така и в шеги между тях и публиката, като най-активен в общуването с хората в залата бе “ветеранът” Миро.



От вълнение, че за трети пореден път сяда на треньорския стол в най-гледания музикален формат, поп звездата се препъна докато заемаше мястото си секунди преди старта на снимките.

Същата съдба сполетя и Орлин Горанов. За щастие нямаше фатални последици и за двамата треньори, освен допълнителната доза адреналин и искрени усмивки.

Най-потърпевш от доброто настроение на Миро се оказа Наско. Поп звездата се отдаде на забавни спомени, в които главно действащо лице е рок динозаварът.

Оказа се, че Наско дори и не подозира за ярката следа, която е оставил в съзнанието на Миро, а до края на снимачния ден дългокосият музикант вече му дължеше и голяма услуга.

Най-емоционална от треньорите съвсем естествено бе единствената дама сред треньорите – Десислава. Кандидатите за титлата “Глас на България”, които се явиха в първия снимачен ден, успяха да я провокират у красавицата най-различни реакции - да танцува, да се просълзи, да си запуши ушите и да изпее песен в стил, който изненада всички присъстващи в залата.

С най-голям респект и дори страхопочитание първите участници се отнасяха към Орлин Горанов и неговия дълъг и разностранен професионален опит. Той пък от своя страна ги изненада със свежото си чувство за хумор и забавни истории.

С какви вокални качества ще впечатлят треньорите претендентите в „Гласът на България” зрителите на bTV ще видят от 21 септември от 20.00 часа.