Причината, поради която бившата брадърка Зара и издирваният ДДС измамник Иван Танев – Универсалния са се разделили, е повече от скандална.

Оказва се, че двамата са пръснали гълъбите тъй като брюнетката е хванала срамна болест, а после пренесла върху богаташа.

В края на миналата година Универсалния открил, че на „адаша“ му избила ужасно неприятна брадавица, „подарък“ от Зара. След скандал мафиотът й изхвърлил куфарите на улицата и заключил врата след нея, пише „Всеки ден“, пише hotarena.net.

Първоначално се смяташе, че Светлозара Трендафилова сама си е напуснала заради новото развитие по интригата с Универсалния покрай ареста на доскорошната му бизнес партньорка Мила Георгиева.



Заедно със сина си Мартин Джито и няколко близки роднини доведената щерка на Христо Кулишев бе посочена като тартор на банда за поръчкови убийства, палежи и наркотрафик.

Така че версията, че Зара се е изплашила да не би случайно да я намесят в аферата, отпада. Сега става ясно, че зад раздялата стои нейна изневяра, след която лепнала кондиломи, наречени още венерични/ генитални брадавици, които предала и на Универсалния.

Палавата брадърка имала бързо преживяване с друг в тоалетната на дубайска дискотека, където се забавлявала извън полезрението на Иван Универсалния. След раздялата с бабаита Зара не се оставила на мъката, даже вече е в обятията на ново гадже – австралиеца Ерик. Младежът върти бизнес в арабското емирство и също като Танев може да се похвали със завидна и тлъста банкова сметка.

За сина на бившия земеделски министър Георги Танев последно се чу, че заради Зара е изоставил съпругата си – манекенката Цветелина Бранкова и трите им деца.