Палавата риалити персона Зара (нашумяла най-напред с лесбо ласките си с Мел) най-сетне си намери майстора.

Брюнетката с коригираната оперативно обратна захапка чака дете от съпруга на топманекенката Цвети Бранкова - Иван Танев. Информацията разпространи таблоидът „България днес", пише lifestyle.bg.

Снажният левент, който денонощно бръмчеше из столичните заведения през 90-те, успя да свали, после и да надене брачната халка на стройната красавица Бранкова. После я дари с 3 деца и модна линия за стилни дамски дрехи.

В миналото Иван Танев бе доста желан ерген заради лъскавите му автомобили, подсигурени от баща му Георги Танев - бивш земеделски министър в кабинета на Виденов.

От миналата година Иван Танев бе обявен за национално издирване и с червена бюлетина на Интерпол заради крупни измами с ДДС. Говори се, че далавераджията се укрива в Дубай и там си харчи парите. От месеци пак там в 7-звезден хотел се е настанила и мъжемелачката Зара, която го теши в обятията си. Съпругата му Цвети обаче е в София и не е напускала страната - споделят ченгетата.

И двата мобилни номера на Зара, която е в напреднала бременност и най-вероятно ще роди в арабските емирства, са изключени от месец.