В новия сериал "Сутрешен блок" по TV7, с участието на Тодор Колев, дебюта си на малкия екран ще направи моделката Зара.

В епизода, който ще се излъчи тази вечер, зрителите ще видят Зара, която ще играе ролята на продуцента Хаджибеломорски. Това е първата изява на брюнетката след завръщането й от Ню Йорк, където няколко години учи актьорско майсторство.

Наскоро имаше клюки, че Зара довела в България и  млад американски режисьор, спряган за нейно гадже.Според слуховете двамата се запознали по време на нейна лекция и оттогава са навсякъде заедно. В свое интервю пред българско издание тя бе споделила, че любимият човек до нея не е известна и скандална личност, не е женен и "не е толкова интересен, колкото на всички им се иска".

Тя призна, че след престоя си в САЩ се е променила напълно. Вече предпочитала да си стои у дома и да се отдава на кулинарни експерименти.  В момента Зара напълно се е посветила на идеята да се реализира като актриса и у нас, и в чужбина.
Освен Зара участие ще има и друга популярна личност - певицата Анн Джи. Тя може да се похвали и със своя малка роля в българския игрален филм "Пистолет, куфар и три смърдящи варела".