Зара може и да не намери време да отиде на погребението на Христо Сираков, но пък не пропуска да подобри уменията си като йога. Брюнетката, която се прибра у нас след ваканция в Гърция показа как тренира с участника във фермата Сами и един от последните изгонени от предаването-йогата Илиян.

Стефанов е учител по йога от години, а бившата брадърка се запали по индийското учение само преди месеци, но пък вече прави сложни асани. Илиян, който доста изнервяше жените с мириса на пот в предаването, го напусна след дуел с Борислав Стефанов. „Съдбата предначерта това. Успях да покажа на хората важните за мен неща. Моята сила не е във физическите битки, а в това да преподавам йога“, коментира на сбогуване Илиян, който показа на участниците, че човек може да живее с много малко храна, без дрехи и лишен от всички светски удоволствия.

Зара обясни, че йогата е била нейното спасение по време на карантината в Бахрейн, където живее. Явно тя продължава да се усъвършенства под вещото ръководство на Илиян заедно със Сами.