Зара е била тайно в България в началото на септември. Бившата брадърка е долетяла от Дубай, където живее от няколко години, а придружителят й е бил гаджето й Ерик, научи ,,Всеки ден".

Светлозара Трендафилова, както е истинското име на Зара, прекрати връзката си със сина на бившия земеделски министър Георги Танев - Иван Танев, известен като Универсалния, в края на 2014 г. Благодарение на Универсалния брюнетката замина за екзотичната дестинация, където контрабандният бос и моделката се радваха на луксозен живот.

Иван е издирван от Интерпол от няколко години, поради тази причина бившата на Христо Сираков се умори да живее в страх и го заряза. След това брюнетката набързо се загаджи с богатия австралиец Ерик и остана да живее в Дубай.



Досега Зара отскачаше до България поне два пъти в годината, за да се види със семейството си, но никога не е запознавала мъжете до нея със семейството си. Светлозара е домъкнала австралиеца у нас и го е отвела в родната Варна, където той се е срещнал с родата й. Тя умишлено е запазила идването си в тайна и за него са знаели само най-близките й приятелки.

„Изглеждат много щастливи заедно. Ерик Уотсън е много влюбен и е готов на всичко за нея. Нищо чудно скоро двамата да сключат брак", издават приятелки на 30-годишната варненка.

За разлика от предишните любовници на участничката от първия сезон на „Биг Брадър", които бяха дъртаци или поне с 10-15 години по-големи от нея, плувецът Уотсън е едва на 25 години и е по-млад от нея.

„След като Иван Танев се охарчи с няколко милиона покрай 3-годишната им връзка, ред е да разори и Ерик", през смях коментират приближени до брюнетката.