Моделката Зара, която има голям ищах към заможните господа, намерила заместник на бизнесмена Христо Сираков.

Знойната девойка от Варна дължала охолния си живот на заможен политик от ГЕРБ. Депутатът й осигурявал всичко и дори спонсорирал задграничното обучение на брадърката, пише в. „Папарак“ в последния си брой.

Припомняме ви, че миналата година Зара замина за САЩ, където записа интензивен курс в Нюйоркската филмова академия. Тя бе категорична, че не е получавала пари от бившата си половинка Христо Сираков, тъй като не било редно.

След това се заговори, че самият милионер Васил Божков, който има дялове в сенчестите кътчета на българския бизнес, спонсорирал Зара, защото искал тя да осъществи най-голямата си мечта.

„Заминах за Америка, благодарение на един страхотен човек. Каза ми, че не му дължа нищо в замяна. Искам да допълня, че това не е Христо Сираков“, обясни още преди време бигбрадърката.

Сега става ясно, че Зарчето не се занимава с бизнесмени, които всеки един момент могат да фалират, а се цели по-нависоко – към онези господа с костюми във властта.

Гербаджията, който е хлътнал до уши по брюнетката, освен стабилни „джобни“, обещал на своята любовница и дипломатически пост зад Океана. Двамата планирали един ден да заминат в страната на неограничените възможности, като Зара освен примерна служителка, искала да бъде и актриса. Мечтата на девойката била да пробие в Холивуд и затова любовникът й не спирал да източва държавната хазна, за да осигури всичко на амбициозната си изгора.



Източник: razkritia.com