Моделката Зара, която нашумя с лесбо изцепките си в първия „Биг брадър”, продължава да гради имидж на разкрепостена дама.

Нейни близки издават, че в момента варненката тъче на цели три стана, т.е. върти любов с трима мъже – младо лъвче, холивудски режисьор и столичен бизнесмен.

Тя изтъквала уж под формата на майтап, че от всеки един получава по нещо, от което има нужда.

Бившата на Христо Сираков, която вече се подвизава като актриса, поддържа най-безметежно връзката си с кинаджията Дон Майкъл Пол, когото котка, за да я урежда с кино роли.

Двамата се виждали сравнително рядко, тъй като той живее в Щатите и физически няма как да са заедно освен когато не си гостуват един на друг.

Зара и Дон се бяха запознали на снимачната площадка на филма „Спокойното езеро 4”, където екс брадърката имаше малка роля. Тогава манекенката надуши, че ако забие американския режисьор, има шанс за повече роли в чуждестранни продукции.

Останалите две изгори на Зара остават анонимни, но запознати твърдят, че единият е младок, с който плейбойката получава пълния комфорт в леглото.

Финансово тя пък разчитала на столичен бизнесмен, който е на средна възраст. Нищо неподозиращите един за друг господа се състезавали кой с каквото може да стимулира варненската брюнетка.

Не случайно тя отбягва да обяви която и да е от връзките си, за да не падне от три стола на земята, коментират запознати.