След дългогодишният любовен роман с австралиецът Ерик Уостън, риалити звездата ни Зара вече е готова да отвори нова страница в живота си. Брюнетката вече е сменила и дестинацията, като в момента се подвизава в островната държава Бахрейн, където сред арабската екзотика върти нова любов, коментират в средите.

В началото на март Светлозара Димитрова бе на почива в Шри Ланка, а сега се е върнала в новия си дом, където седи под карантина и чете книги. "Странно ли е, че това започва да ми харесва?”, написа Зара и качи своя снимка с четиво.

Началото на арабската си авантюра, варненската фурия даде с пътешествие в Дубай. Именно там тя се срещна със сърфиста Ерик Уотсън. След няколко години бурни емоции по между им, двамата сключиха брак, а още по-бързо след това се разделиха, твърдят източници. Към момента във Фейсбук, тя продължава да носи фамилията на половинката си, което говори, че двамата не са се развели. Според източници причината за края на романа им била невъзможността да имат деца. Репродуктивните проблеми при Зара я накараха да страда, но с днешна дата чаровната дама пак е във вихъра на любовта, коментират нейни близки.