Луиза Григорова никога не е притежавала много гъста и буйна коса, но в последно време перчемът й съвсем е оредял. На някои нейни снимки дори се забелязват голи петна по скалпа й, които правят впечатление на почитателите й. Според някои това неприятно състояние може да се дължи на КОВИД-19, който актрисата изкара през пролетта. Тогава тя сподели, че около седмица се е чувствала зле, а PCR тест потвърдил диагнозата й.

Мъжът й Мартин Макариев и невръстният им син Бран също се заразили. Всеки от тях обаче се лекувал по различен начин. Луиза подчерта, че не е преставала да кърми бебето дори по време на заболяването. Момченцето станало изключително раздразнително - както заради коронавируса, така и заради факта, че започнали да му растат зъби. Това превърнало и даването на лекарства в доста трудна задача.

Общото състояние на звездата от сериалите „Стъклен дом” и „Откраднат живот” бързо се стабилизирало, но явно дългосрочните странични ефекти от болестта не са я подминали. Косопадът е често срещано явление и през първите месеци след раждането, когато организмът на майката все още е изтощен, а хормоните не са се стабилизирали. Вероятно комбинацията от няколко предразполагащи фактора се е отразила зле на Луиза. За щастие, има много съвременни методи, чрез които тя може да подобри вида на косата си.

В началото на юни звездата навърши 31 години и отбеляза празника си на снимачната площадка на филма „Игра на доверие”. Тя влиза в една от главните роли. Прави впечатление, че заради лентата Григорова е променила външния си вид – за снимките тя се е издокарала с дълга руса грива. Това обаче не е истинската й коса, а е перука.