Катя и Здравко от дует "Ритон" май са заровили томахавките, след като се скараха жестоко преди години. Това се случи по време на участието на дуета във "ВИП Брадър" през 2015 година. Тогава Здравко на всеослушание разказа за пиянските изцепки на колегата си и как той често злоупотребявал с доброто отношение на Катя. "Звъни й посред нощ пиян и почва да я псува", разказваше в брадъра мъжът й.

След като го очерни публично, Христов се разсърди на семейството и спря всякакви комуникации с тях. Но днес очевидно враждата им вече е в миналото. Тези изводи заключиха в естрадните среди, след като ритонците и Жоро се завърнаха от море в Гърция. Музикантите публикуваха по отделно снимки от почивката си, но така и не качиха общи кадри. "Вероятно са заедно, но крият това!", предположиха някои.

От обкръжението на "Ритон" обаче отрекоха някогашните дружки да споделят обща компания това лято. "Никога повече няма да ги видите заедно, както е било едно време. Между тях стои огромна пропаст", категорични са от екипа им.

В социалните мрежи Жоро и Нели споделиха общ кадър от почивката си.