Годеникът на Катрин Вачева я смени с атрактивна мадама, която работи като фризьорка. Само няколко месеца Вачева представи новия мъж до себе си и не спираше да се хвали, че се носи на крилете на любовта. Дори обяви, че двамата са сгодени. Мачото е на видим а възраст около 40-42 години, добре сложен и висок. След обвиненият на лелята на Катрин, че моделката е откраднала пари от нея, годеникът на Вачева започнал полека-лека да се очуждава и й заявил, че не е готов да се ожени за нея.

Брюнетката приела трагично новината и в момента не поддържа никаква връзка с вече бившия си възлюбен. За да му отмъсти тя започнала да обикаля различни дестинации с нови ухажори, които й се предлагали докато била обвързана.

В същото време мачото забил атрактивна фризьорка. Двамата се наслаждават на любовта си край морето, където бяха засечени от екип на "Телеграф" да се забавляват в хитов клуб. Двамата не криеха чувствата си и не се отделиха един от друг. Веднага щом разбрала какво се случва Катрин пратила близката си приятелка Кристина Димитрова да проследи какво се случва. Димитрова седна през няколко маси и въпреки, че погледите им с мачото няколко пъти се засичаха, двамата не се поздравиха.