Закрилници на животните се опълчиха срещу екстравагантната прищявка на Благой Георгиев и жена му Есмер да си вземат тигър вкъщи, видя bliasak.bg.

За никого вече не е тайна, че футболистът реши да купи коте на рускинята, малко преди да се врекат във вечна вярност, но котето не е какво да е, а бебе тигърче.

Двамата не спират да пускат снимки в социалната мрежа как нестандартният им домашен любимец се забавлява в дома им в Русия. Но какво ще правят, когато бебето порасне и придобие застрашителните си реални размери, питат се еко актвивистите?

По всяка вероятност, когато спре да е пухкава „малка играчка“ двамата ще го захвърлят в някой зоопарк, подозират злите езици.

„Здравей, какво смяташ да правиш с твоя „домашен любимец, когато порасне когато порасне?“, попитаха директно Есмер в личния й профил в Instagram? И макар съпругата на Благо да пожела да не даде отговор, със сигурност двамата не възнамеряват още дълго да бъдат гостоприемни стопани на екзотичното животно.



„То бива селяния, но това надхърля всякакви граници – да си вземеш бебе тигър вкъщи, за да си го снимаш за социалната мрежа?! А и с има причина определени животински видове да не трябва да бъдат отглеждани в домашни условия. Да не говорим за това, че са затворени и се измъчват! Не им стигна, че имат куче, но трябваше да си вземат и коте, при това тигър“, категорични са зложелателите в социалната мрежа.