Водещата на дейли епизодите на "ВИП Брадър" Алекс Сърчаджиева изненадващо не се появи вчера на екраните. Досега всеки епизод на „ВИП Брадър” бе воден от нея или Ники Кънчев. Тя изгряваше на екран във вторник, четвъртък и петък, а понеделник и сряда поемаше кадърът на Дарик радио. Алекс, чиито съпруг се провали с гръм и трясък при участието си във „Фермата”, обявяваше основните сюжетни линии в предаването с няколко включвания в едночасовите епизоди и показваше всеки ден различни визия. Проблемите със здравето на Иван Ласкин, които лъснаха в селскостопанското предаване обаче, са сериозно притеснение за красивата му жена. Той официално обяви, че има проблеми със стомаха, но публикации разкриват, че бившият Васко да Гама от село Рупча страда от цироза.

Изчезването на известната актриса се дължи на нейните ангажименти-както лични, така и професионални, разкри Мисислава Дабанова, пресексперт към шоуто. Тя бе категорична, че Сърчаджиева остава водеща на риалити предаването, но когато няма възможност да разнищва съдбите на участниците, ще бъде замествана от глас зад кадър.

Сърчаджиева е част от шоуто от 2012 година, но тази година за първи път се появи нещо като трети водещ-Миглена Ангелова. Досега обаче тя не изпъква с нищо в предаването, а дъщерята на Пепа Николова никога не я възприемала като конкуренция. Тя имаше своето запазено място като водеща на дейли епизодите, поне до вчера. Ролята й в четвъртък бе поета от глас зад кадър, който обясняваше сюжетните линии.