Атрактивната Ашли представи новото си видео „Твоето момиче“ с участието на изключителната Алисия. До последния момент колаборацията с топзвездата на Ара Мюзик бе пазена в тайна, а веднага след премиерата в ефира на ФЕН ТВ коментарите заваляха. Ашли има съвместни парчета с много различни артисти, но общото между всички тях е, че са мъже. За първи път талантливата певица залага на общ проект с дама. Естествено, когато става въпрос за две красиви жени, каква може да бъде темата, освен мъже.

В „Твоето момиче“ изпълнителката на Diapason Records е показана като наранена жена, която променя държанието си спрямо мъжете на 180 градуса. Както често се случва и в реалния живот, доброто и наивно момиче, се превръща в силна жена, която не позволява на никой мъж да й се налага. Най-добре това се прави с помощта на приятелка и в случая подкрепата идва от чаровната Алисия. Двете момичета буквално разиграват мъжете както си пожелаят и им показват кой командва.

Ашли не крие, че е много развълнувана от съвместната си работа с Алисия. „Тя е просто невероятна! Много съм щастлива, че се включи в моя проект и му придаде още по-невероятно звучене! Сработихме се изключително бързо, защото тя е абсолютен професионалист и невероятен перфекционист и точно като мен, иска всичко да е изпипано до най-малкия детайл.“, сподели певицата. „Вярвам, че много дами ще се припознаят в песента и наистина ще се хареса на повече хора.

Дано скоро можем да й се наслаждаваме заедно в клубовете из страната! Надявам се скоро извънредната ситуация, в която се намираме, да отмине и всички да продължим живота си занапред по-добри и по-мъдри! А дотогава стойте си вкъщи, пазете се и гледайте „Твоето момиче“!“, каза още тя.

Любимката на публиката Алисия не за първи път подава ръка на млад изпълнител. Без да се колебае, тя веднага приела да се включи с участие в песента. „Винаги с удоволствие съм помагала на всеки млад и талантлив изпълнител, защото мисля, че всеки заслужава своя шанс. Освен това песента е дело на Радомир Кишев, който е един от най-добрите композитори. Пожелавам много успех на Ашли! Тя е отдадена и се отнася сериозно, така че можем да очакваме от нея интересни проекти!“, сподели звездата.