Водещата Ани Салич не се появи, за да получи отличие в категория „медии” на тазгодишните награди на списание „Бизнес лейди”видя Hotnews.bg. Новинарката изпрати само видеопоздрав към гостите на светската забава от студиото на новините на Нова, добре гримирана и с подходяща прическа. Наградата се дава за висок професионализъм и успешна реализация на жените в обществения живот, бизнеса и медиите. „Благодаря за отличието”.

Аз съм от тези жени, които са получили шанс от съдбата да бъдат себе си в по-голямата част от професионалния си живот. Можех да се уча от най-добрите и да имам шанса да живея в много бурни и интересни времена. Ние жените можем много, наведнъж и то успешно. Безброй са добрите български учени, лекари, писатели, изобретатели и то жени. Да не забравяме, че историята ни също помни много от тях.

Това са българките – те са умни, красиви и силни“, каза от екрана Ани Салич, която и друг път е отсъствала от подобни церемонии. През 2019 година тя не се появи в бившия Японски хотел на церемония за наградите на известен женски сайт, въпреки че бе номинирана. Саич не ходи по светски купони не само за да не коментират наедрялата й фигура, но и защото предпочита уединението и спокойствието на селката си къща край София вместо лъскавите тържества с известни гости.

Промененият час на късните новини на Нова, които през лятото започват в 22.00 часа също правят невъзможно присъствието й по купони. Във вчерашната емисия Салич не пропусна да се пошегува с партньора си Ники Дойнов, който пък бе обявен за модна икона на друга церемония преди ден. "Какви водещи-бизнеслейди и модна икона", разсмя се телевизионерката в ефир.