Актрисата Аня Пенчева сряза водещия на предаването „120 минути” Светослав Иванов, който в представянето й като гост по-рано днес в Би Ти Ви употреби думите ”независимо от годините”.

Според Пенчева, годините имат значение само при уискито, докато при жената те не са важни. „Красотата кара хората да правят компромиси, на Запад такива известни лица като Клаудия Кардинале се приемат много добре, докато у нас актрисите се приемат като застаряващи, след определена възраст”, каза спряганата за секс символ на българския театър актриса.

„Красивата жена е като слона, като влезе, всички я забелязват, макар че според мъжа ми жената не трябва да говори много”, каза още Аня Пенчева. Според нея, след като децата й са пораснали, вниманието й е насочено към възпитанието на съпруга й, пише Лупа.

Тя заяви, че се гордее с познанството си със Зануси, че е снимала със Сергей Говорухин и че е имала много контакти с хора от световния арт елит. „Бях в един асансьор с Роберт де Ниро, изведнъж се почувствах много висока, защото бях на високи токчета”, разказа актрисата. Според нея, известните хора са много естествени.