Малко след като през октомври 2011 г. Емилия обяви официално пред ''Блясък'', че слага край на връзката си с бизнесмена Коко Динев, певицата сякаш потъна вдън земя. Тя спря да се появява на светски събития, да дава интервюта и ограничи до минимум изявите си в медиите и под светлините на прожекторите. Какво накара изпълнителката да потъне в пълно забвение?

Източник на ''Блясък'' близък до двойката, разкри каква е причината - всъщност раздялата между Емилия и Коко се оказала изключително нетрайна или с две думи - много шум за нищо! Само седмица след като певицата обяви публично, че се разделя с футболния бос, двамата отново се събрали. В момента, в който Емилия афиширала раздялата им, бизнесменът бил в чужбина. Когато се прибрал в България, той направил всичко възможно, за да си върне любимата жена.

Динев разказвал пред приятели, че много обича Емилия и не може да си позволи да я загуби. Тя пък от своя страна също не издържала без него и двамата преодолели конфликта помежду си доста бързо.

Коко и Емилия били разделени само около седмица но заради огромния шум, който се вдигна след края на връзката им, решили да не афишират сдобряването си. Самата певица сметнала за редно да не се появява в медийното пространство и да не дава интервюта тъй като не би могла да избегне темата за личния си живот. И въпреки, че потвърди събирането си с Коко пред ''Блясък'' , звездата обяви, че държи на думите си: ''взела съм твърдо решение повече да не коментирам личните си отношения и това какво се случва в живота ми. Ще говоря само за работа'', заяви тя.

След като Емилия обяви, че с Коко вече не са заедно, се повиха различни версии за причините поради които двамата са се разделили. ''Причините са много... Дребни неща, които са се натрупвали с времето и сега са натежали'', коментира тогава изпълнителката на ''Грешница''. Разбира се предположението за трети човек във връзката им не закъсня и първата заподозряна в списъка беше Преслава.

Колежката на Емилия бе спрягана за любовница на Динев цели 3 години. Запознати твърдят, че между нея и бизнесмена действително е имало отношения, които обаче приключили веднага щом той и Емилия се сдобрили. Преси се надявала, че след като Динев се раздели с блондинката, именно тя ще стане официалната му половинка . Когато разбрала, че с Емилия отново са двойка и то само от седмица, след раздялата, решила да остави собственика на ''Локо'' (Пловдив) и да продължи живота си напред без него, говори се във фолк средите, пише сп. ''Блясък''.

В момента Преслава има нова любов - младеж на име Георги Станоев, който е само на 21, но за сметка на това се вози в лъскаво Бентлии се движи с охранители. Младото гадже на фолк дивата имало подсигурен висок стандарт от баща си, който бил известен бизнесмен.

Наскоро се появиха твърдения, според които Коко се бил върнал при първата си законна жена - Анелия. Самата тя обаче категорично отрече пред ''Блясък''това да е истина и заяви, че в момента се е отдала само на работата си. Според достоверен източник Анелия афишира пред познати, че с Коко се срещат често, само за да дразни Емилия. Всъщност тя нямала никакво намерение да се събира с Коко.