Водещата, която за нула време забрави приятелството си с Маги Халваджиян , за да успее да се уреди с ново сладникаво шоу по Би Ти Ви не яде нищо, защото иска да свали цели 20 килограма, пише skandalno.net.

Блондинката била шокирана, че сравняват осанката й с тази на застаряващата руска звезда Алла Пугачова и затова се подложила на зверски глад.

Наталия се надявала през новия тв сезон да блесне с изцяло променена и вталена визия като едновременно с гладуването блондинката започнала и усилени тренировки.

От есента Симеонова се завръща на малкия екран, но не като водеща на емблематичното за нея „Море от любов”.

Бившата половинка на Денис Ризов стартира със съвсем ново сълзливо предаване, в което ще се прави на Майка Тереза.

Последният слух гласи, че тв предаването ще се казва „Предай нататък”, а екипът ще търси желаещи, които да помогнат на бедни многодетни майки, като им дарят дрехи, колички, храна или каквото имат възможност. Водещата ще помага и на хора, опитващи се да сбъднат мечтите за пътуване на свой приятел или близък, който никога не е напускал родния град или село.

Този път блондинката няма да работи с Маги Халваджиян, който й бил обиден заради некоректното й отношение спрямо него. След дълги години съвместна работа Наталия предпочете да подпише договор с Би Ти Ви в момент, в който продуцентът й е в конфликт с медията.