Глория стана поредната чалга певица, която се разболя от ковид, но за зла участ тя бе диагностицирана часове преди настъпването на новата 2021 година и затова я посрещна сам-сама. Изпълнителката има възрастна майка, а щерката й Симона чака бебе до дни, така че болестта избра най-неподходящия момент да я посети. Въпреки проблема Глория направи равносметка на отиваща си година, в която не пропусна да ухапе бившия си Йордан Джермански, с който се раздели в началото на 2020 година.

„Видяхме истинските лица на много хора ! Кой е предател и кой приятел ! Година на важни и трудни решения ! Много хора излязоха от живота ми и им благодаря ,че направиха място за по доброто“, написа тя, очевидно към пловдивския бизнесмен, който я замени с по-млада. „Никой не може да ме накара да спра да се усмихвам и да вярвам в хубавите неща ,които предстоят !

Дори и днес на 31 ви и това ,че съм с Covid ,вярвам ,че бързо ще се справя ! Първият тест беше отрицателен ,но вторият не ! Пазете се и не подценявайте ситуацията ! Весело посрещане на новата 2021 г ,аз ще я посрещна сама с хубава музикална програма“, обясни още бъдещата баба.