Андреа Банда Банда изчезна от ефира на „На кафе“ за радост на зрителите, които се дразнят от непрекъснатите й грешки. Официалното обяснение от инфлуенсърката, която така и не успя да свикне с камерите и изглежда като ученичка преди първия си изпит на дъската, е че е болна. Брюнетката пипнала вирус и за да не зарази и останалите от панела, пази леглото и слава богу не се включва от дома си.

Той всъщност трябва да бъде ремонтиран и Андреа и гаджето й са принудени да се изнесат под наем. Ководещата на Гала показа как изглежда в момента къщата й –цялата в картонени кутии, в които са вещите, които трябва да се изнесат. В студиото с нейната „отговорна задача“ да задава въпрос на зрителите и после да чете отговорите се е заел Георги Блажев, който по всяка вероятност ще напусне заради задаващите се промени в „На кафе“. Кино рубриката й пък беше отнета от Станислава Айви, която се справя далеч по-добре от инфлуенсърката.

След оттеглянето на Никол, която все по-трудно прикрива коремчето си, Андреа има шанс да получи повече екранно време, но целият екип на предаването бил единодушен, че няма как да й се гласува подобно доверие. Тя обаче няма да бъде изхвърлена от панела и затова спокойно се боледува, без да се притеснява, че мястото й ще изстине.