Кичка Бодурова се зарече да съди комика Станимир Гъмов след поредното им пререкание във „ВИП Брадър". Певицата запази самообладание и не слезе на нивото на истеричния актьор, но на няколко пъти му поясни, че ще се видят в съда заради обидите и обвиненията, които той нанесе.

„Ебати селянката... Пее ми „Майко България" на 100 години... Поръчкова певица! Долна комунистка!", избухна Гъмов. Бодурова го посъветва да бъде джентълмен, когато говори с дама, и отсече: „Много си талантлив, но ми се струва, че и ти трябва да се върнеш в училище".

Актьорът продължи да преиграва и драматизира с това, че му е омръзнало да говори със слабоумни хора, визирайки Кичка и Луна. На обвинението, че е поръчкова певица и комунистка, Кичка го поряза: „Толкова си прост, че няма накъде! На мен паспортът ми е вземан за 4 години от комунистите, ако не знаеш, моето момче". Гъмов я подкани да каже защо са й го взели и я попита „Фердинанд ли си, че да ти вземат паспорта?!".



Свадата между ВИП съквартирантите не приключи дотук. Певицата засегна Гъмов с думите: „Моето момче, аз съм си оправила живота, а ти дръж биричката и наздраве! И внимавай какво говориш, че аз съм свикнала да си търся правото и няма да ти стигнат парите да ми платиш!".

Оказа се обаче, че Кичка Бодурова няма как да осъди нито Гъмов, нито който и да е участник в предаването, заключава в. "Всеки ден". Преди влизането всеки от виповете е подписал точка в договора си, според която няма да има съдебни претенции нито към предаването, нито към участниците.