Мария, Галин и Галена бяха големите отсъстващи на купона на фирма „Пайнер”. Липсата на търновката не повдигна много въпроси, защото повече от 2 години тя е в обтегнати отношения с шефа на музикалната компания инж. Митко Димитров. Причината-фаворизирането на Преслава и липсата за пореден път на годишни награди на „Пайнер”, които Галена винаги иска да печели. Тя е категорична, че заради упоритата си работа и огромен брой фенове заслужава приза за певица на годината, но неясните критерии на фирмата я лишават от желаната награда. Отсъствието на Мария пък зложелателки обясниха с шума около развода със съпруга й Християн Гущеров.

Тя нямала намерение да получава съжалителни усмивки от колежките си, които трудно криели радостта си от неуредиците в личния й живот. Липсата на Галин пък бе обяснена с натоварения му график. Фолкизпълнителят имал участия в заведения в провинцията и предпочел да изкарва пари, вместо да се забавлява с колегите си в Харманли. Първи писти на вечеринката бяха Преслава и Ивана, която бе забъркана в измислен скандал с музикалната компания.

Певицата на народа грабна микрофона и поздрави шефа Димитров още в началото на шумното парти. Писанията пък, че клиповете й са изтрити от телевизия „Планета” се оказват неверни. Същите слухове твърдят, че Глория е в не по-малко обтегнати отношения с Митко Пайнера, но присъствието й на купона ги опровергава.