Пеещият актьор Филип Аврамов – Фицата беше здраво нокаутиран от професионалния ММА боец Михаил Николов, който стана сребърен медалист от европейското първенство по бойно самбо. Двамата се качиха на ринга, но спортистът бързо финализира мача.

Феновете на актьора могат да бъдат спокойни - Фицата не се е ориентирал в спортна кариера. Причината да го видим на бойната платформа всъщност е клипът на неговата най-нова песен със странния и благозвучен надслов „Шербет“. А с преобразяването на Аврамов в боксьор почудите не спират.

В клипа певецът-актьор преминава през многостранна метаморфоза от превъплъщения, а на фона на интересния и оригинален текст и мощния глас на Фицата, звучат тежки китарни рифове. Визуалното приключение се отваря със сцена, в която Филип твори вкусотии в кухнята и има дълги мустаци, подобни на тези на Салвадор Дали. Препратката може би е търсена, тъй като целият клип е особено сюрреалистичен и представлява своебразна поредица от цветни и най-вече розови халюцинации. Сред белезите за тях са и словосъчетанията от текста „розов кадилак“ и „розов козунак“, които ни преследват и в клипа...

Новата песен е 11-тото парче, което влиза в проекта на Игор Марковски – „Пеещи артисти“. Режисьор е клипа е Костадин Бонев, текстът е на Иво Тицин, а музиката на Димитър Вълчев.