Ненчо Балабанов, който играе Христо в новия сериал „Ол инклузив” по Нова тв, вече не имитира Бойко Борисов. Актьорът стана популярен именно като отличен „двойник” на премиера, наподобяващ и гласа, и интонацията, и мимиките му, но вече е загърбил тази си роля.

„Мисля, че й мина времето. Беше забавно година-две, но усещам, че се изтърка. Не смятам, че трябва да ме помнят с това хората”, казва Балабанов. И признава, че непрекъснато получавал оферти да се изявява по частни купони, имитирайки Бойко Борисов, но отказва дори най-съблазнителните предложения. Целите му са далеч по-високи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nencho Balabanov (@nenchob) on

Днес Ненчо Балабанов мечтае за свое предаване. Актьорът, станал популярен и като водещ на предаването „Господари на ефира”, не е предприел конкретни стъпки към сбъдването на професионалната си мечта. Вярва, че това ще се случи от само себе си. Според източници той е ходил на кастинг за новото вечерно шоу на Би Ти Ви и дори е бил пред подписване на договор. В последния момент обаче медията реши да заложи на слабоизвестния Николаос Цитиридис.