Дълго пазената тайна на екипа на "Като две капки вода" се оказа участието на Димитър Маринов в шоуто. Новината бе съобщена гръмко на пресконференция по повод сезона на предаването, което тръгва от 24 февруари. И очакваше да предизвика "Бум", но уви...

Това е толкова значимо, колкото и, че тази година ще видим в шоуто на Нова телевизия Луна от "ВИП Брадър" и Маги Джанаварова от "Маскираният певец". Първата бе обявена за откачалка именно заради изцепките си в цели два сезона на рейтинговото братство на известните, а сега ще трябва да свикваме с идеята, че тя ще пее всичко останало извън коронното й "Бягайте крачета при лошите момчета".

За Джанаварова, която е старо чадо на риалити форматите, тръгвайки от "Мюзик Айдъл" преди десет години, можем да потвърдим, че е от пеещите певици. Но г-н Халваджиян защо ни я пробутва във всеки риалити сезон? Малко въздух и разнообразие, моля!

И да се върнем към актьорът Димитър Маринов, за когото едва ли бихме чули, ако не бяха миналогодишните Оскари, където той развя българският флаг на церемонията, заради малката си роля в "Зелената книга" - спечелил отличие за най-добър филм на 2019-а. На пресконференцията вчера самият той долетя от Щатите и ни уверяваше, че заради "Капките" е отказал две солидни филмови предложения в Холивуд. Може би не всичко е пари, но достоверно ли ви звучи такава жертва? "Ще участвам в "Капките", защото мога да си го позволя", гръмко уточни още адаша на Рачков. В миналия сезон на предаването за имитации, Маринов беше гост жури. Още тогава направи паралел с най-престижната холивудска церемония. "Като две капки вода" е по-забавно шоу от Оскарите!", каза той миналата зима и ето на сега се дореди за цял сезон имитации. Е, поне ще си отпочине от рускоговорящите си роли, които получава обикновено.

Този сезон на "Като две капки вода" оставаме в ръцете на Галя от "Каризма" и Фики Стораро, които поне не гледахме в никое друго риалити шоу в последните две-три години. Предвидимото е повече от ясно, а именно: Дара като Папи Ханс, който задължително го искаме сред публиката, за да одобри нежното превъплъщение в образа му. Миналият път беше обратното, помните, нали? А Тото от Скандау навярно ще ни озари с възторжени речи, тези които го окичиха с титлата "ВИП Брадър" точно през 2017 година. Да, сякаш го гледахме вчера, но и утре ще го видим отново. Зрители, дерзайте!