Две от най-известните дами у нас-Николета Лозанова и Дара скъсиха косите си в последните дни и се показаха в социалните мрежи с нови прически, видя Hotnews.bg. Причината е не само края на строгите карантинни мерки и отварянето на фризьорските салони. Ни Ло, която сама преди дни публично се отрече от марката си за бельо, въпреки че името й още стои на гащите, днес пусна своята козметика, която непрекъснато рекламира в социалните мрежи. Новият й имидж допълнително привлича феновете да разглеждат снимките й, на които тя небрежно държи поредния козметичен продукт на своята фирма.

Дългите коси на Лозанова са вече в историята

И докато Лозанова се раздели с дългите коси заради бизнес, при Дара причината е съвсем друга. Младата изпълнителка има проблем с качването на килограми в последно време, който не може да бъде скрит от камерите на „Като две капки вода”.

Тя явно е послушала съвета на стилистите, които твърдят, че късата прическа чисто визуално прави лицето и раменете да изглеждат по-фини, докато дългите коси увеличават допълнително пухкавината около бузите и врата. Новите прически и на двете определено ги отварят и подмладяват и засега се радват на одобрението на феновете. 

снимки:инстаграм  и фейсбук дара и николета лозанова