Музикалният бизнес има нови любимци и те не са изкусителни красавици, а рапъри с мистериозни маски -МBТ. Момчета, които се гордеят с факта, че не са от жълтите павета, а музиката им е тотален хит сред младите. И въпреки че текстовете на песните им, могат да бъде силно критикувани заради острия език, очевидно това се нрави на новото поколение.

Те наричат музиката си трап и никога не показват лицата си. И може би в това се състои и огромният им успех - черни маски, мускулести тела, провокативни текстове. Изявите им силно наподобяват вечер в американски ъндърграунд клуб, но истерията около тях е забележителна. Последната такава бе в столичния Bedroom club, а на сцената с тях бяха Боро Първи и Bliznacite.

Няма да видите тези момчета по музикалните канали или лъскавите хип-хоп церемонии, но очевидно са новите рап "терминатори" и скоро ще разместят пластовете в родния шоубизнес. Трудно може да прочетете статии за "големите им успехи" или да чуете техни интервюта за "новият им хит", но милионите гледания в youtube са по-точен критерий от всеки друг.

снимки:pr