Ирина Тенчева предизвика прецедент в „Черешката на тортата“, като заслужи най-висока оценка не само от сътрапезниците си, но и шеф Иван Манчев и така взе 50 точки. За първи път шеф Манчев даде максималния резултат от 10 точки, но и зрителите са единодушни, че бившата участничка в „Биг Брадър“ заслужава високата оценка. Почитателите на предаването са доволни от компанията тази седмица и хвалят не само Ирина, но и представянето на Милица Гладнишка и Мила Михова.

Тенчева обаче не можа да се покаже в целия си блясък, разбра Hotnews.bg. Изненадата на Тенчева била доста провокативна-масаж от професионалистка, която се изявила върху гърбовете на гостите в края на вечерта. Краткото разтриване на врата и главата обаче се сторило твърде еротично на продуцентите на предаването, затова било отрязано.

Още повече, че и десертът-каноли, също навява определени не много благовъзпитани асоциации. Допълнително Тенчева отделила много време на приготвянето на всяко ястие и нямало как в един час-колкото трае Черешката, да се покаже всичко. Така масажът не намерил място сред показаните кадри.