Синът на ДесиСлава Майки стана на 19 години, но за разлика от предишния му шумен рожден ден, на който родителката му дор пя, сега младият мъж купоняса на морето далеч от мама. Затова тя му честити в социалните мрежи. "Честит празник на моето прекрасно момче! Много щастие и късмет .. Бъди Господар на мечтите си , постигай всичко с лекота в живота.. Бъди заобиколен от много истински приятели .. много обичан и обичащ!!

Попътен вятър!!!Обичам те мноооого!!!! ", написа певицата, която има и още един син-Борис.. Веднага след нейното пожелание заваляха и стотици други от колеги на Деси. Сред тях бяха Преслава, Галена, Рени, Нелина, Тони Дачева, Малина и други. На феновете направи впечатление, че първа с честитка де разписа Преслава, която преди дни бе обвинена, че не проявила загриженост към болната от корона Галена.

Тогава младата майка обясни, че лично е говорила по телефон с колежката си, вместо да пише в социалните мрежи. В случая с ДесиСлава обаче явно е решила да се застрахова и първа пожела да е жив и здрав рожденика