След като гръмна новината, че латино дивата Дженифър Лопес и съпругът й Марк Антъни са решили да се разведат, медиите започнаха да гадаят каква е причината за краха на брака им.

Според последните слухове виновен за разрива на отношенията им е Марк и желанието му да контролира всяка крачка на благоверната си.

"Новината за развода им изобщо не ме изненадва. Марк е абсолютен маниак на тема контрол. В началото на Дженифър това й харесваше, защото той се застъпваше за нея и я защитаваше, когато имаше нужда, но скоро положението започна да става непоносимо за нея, тя се задушаваше във връзката си с него", заявил фризьорът на звездата.

"Двамата се представяха за перфектната двойка пред света, но всъщност имаха много проблеми. На Марк например никак не му харесваше, че майката на Дженифър се пренесе при тях, когато се родиха близнаците. Освен това двамата така и не можеха да излязат на една глава по въпроса къде да живеят - тя искаше да остане в Холивуд, а той - да се пресметят в Ню Йорк", добавил той.