Кейт Мидълтън предизвика вчера вълна от коментари и искрено възхищение. Повод за това стана не само новороденото й трето дете, а и перфектният й външен вид часове след раждането.

Разбира се, тълпа от журналисти и фотографи очакваше херцогинята и третия кралски наследник отпред, за да отразят първите им мигове заедно.

Минути след като Кейт бе изписана от болницата, в интернет пространството се появиха куп снимки на нея с принц Уилям и новородения им син, чието име все още не знаем, пише Woman.bg

От кадрите никой не пропусна да отбележи, че Мидълтън е в отлична форма и не изневерява на елегантния си стил. Този път младата майка заложи на дръзка червена рокля с красива дантелена яка, косата й бе пусната, както обикновено на красиви букли, върху лицето й не липсваше грим, който да подчертава достойнствата й, а визията й бе завършена от бежови обувки на тънки токчета. Ако не знаехме, че само преди няколко часа е била в родилната зала, по-скоро бихме казали, че е била на почивка и разкрасителни процедури.

Прочетете повече ето ТУК!