Слави Трифонов изглежда добре, когато е на екран, но извън тв студиото е тъжна картинка. Здравословното състояние на шоумен №1 изобщо не се е подобрило в последните години и той все така куца и се подпира на патерици. Преди дни учиндолецът бе заснет от папараците на влизане в сградата на телевизията си в окаян вид – при всяка крачка на лицето му се изписваше болка.

Управлението на МПС вече е мисия невъзможна за учиндолеца, затова до работното си място той бе докаран от професионален шофьор, пише „Уикенд“. В миналото Дългия обожаваше да е зад волана, но сега остри болки пронизват долните му крайници, когато натиска педалите. Зрението му също е увредено, та не е никак препоръчително 53-годишният исполин да кара автомобил.

Когато черният джип „Рейндж Роувър” на Слави паркира пред студията на 7/8 ТВ в крайния столичен квартал „Левски-Г”, от всъдехода изскочи охранител. Гардът изприпка до вратата на Трифонов и му я отвори, след което ВИП инвалидът с охкане и изкривено от страдание лице излезе с патериците.

Учиндолецът пристигна до телевизията с ескорт, в който влизаше и още едно високопроходимо возило – „Тойота”. Във втората кола се бяха натъпкали останалите пазванти на шоумена. Във фокуса на папараците попадна и регистрационната табела на джипа, с който Дългия се придвижва от известно време насам. Оказа се, че неотдавна номерът е сменен на 7459. Допреди 6 години колата на Слави беше с табела 7878, а после с 0780. Сега осмицата изобщо не присъства, а е известно, че 78 е любимата цифрова комбинация на телевизионера и новоизпечен лидер на политическа формация.

Припомняме, че продуцентската фирма на Трифонов се казва „Седем осми”, а също и телевизията му. Числото 78 присъстваше и в номера на мобифона му. Слави е сменил табелата на колата си, за да не бие на очи, когато преминава през София с ескорта си. Така рискът да попадне в обективите на папараци е по-нисък, а по-малка е и вероятността да му спретнат атентат или провокация.

снимка: телевизия 7/8