Актрисата Ева Лонгория е много тъжна всеки ден при снимките на сериала "Отчаяни съпруги" заради предстоящия му край.

Сериалът ще приключи с края на деветия сезон и актрисата, която играе ролята на Габриел Солис от самото му начало, признава, че всички на снимачната площадка са изпълнени с емоции, защото са тъжни от предстоящия финал.

"Не мога да издържа, вече ще ме разплачете", каза Ева пред сайта "Access Hollywood" в отговор на въпрос как се чувства в края на снимките. "Дори не мога да мисля за това. Имам предвид, че всеки епизод, който снимаме в момента, е малко тъжен, защото си казваме: "още една сцена с всички ни в гората, още една сцена с всички ни, играейки покер". Толкова е емоционално, всеки епизод е емоционален за нас", допълва актрисата, цитирана от БГНЕС.

Ева има много любими моменти от участието си в сериала, но признава, че първите му дни са любимите й. "Любимият ми момент винаги ще бъде първият епизод. И също така онова време с всичката му лудост. Винаги ще пазим прекрасни спомени за това време. Спомням си, че Хелън Хънт ми каза: "Нищо не може да се сравни с раждането на хит, така че спомняй си всеки миг", допълва Ева.