Доктор Лора Хинова, изиграна от Деси Бакърджиева завинаги напусна „Откраднат живот“ вчера вечерта. Героинята си отиде в ръцете на колегите си и тази драматична раздяла се превърна в истински кошмар за останалите лекари в „Св. Анастасия“. „Днес зрителите се сбогуват с един от лекарите, които са ги докосвали през всички вълнуващи сезони. Макар и да вървим към големия Финал, снимките на тези сцени бяха изключително емоционални.

За пореден път ще си дадем сметка, че животът е по-сложен и непредвидим отколкото ни се иска – оставаме съкрушени и опустошени в момент, в който смятаме, че сме успели да подредим голямата картина“, споделя екипът на продукцията. Зрителите доста се изненадаха от решението точно Хинова да напусне сериала дни преди финала.

Някой от тях предположиха, че Бакърджиева, която видимо качи килограми в последно време, чака бебе и затова трябва да почива. Hotnews.bg припомня, че самата Бакърджиева категорично отрече слуховете, че е станала майка за втори път. Явно Хинова е „убита“ от сценаристите за повече динамика в сериала, който в последно време не привлича вниманието на зрителите така, както в началото си..