Актьорът Владимир Карамазов прави всичко възможно, за да задържа интереса на феновете. Не само на своите, но и на тези на "Сървайвър", чиито водещ е отново. Въпреки че требва да работи по предаването, той често-често пуска кадри от Филипините, където този път ще мерят сили оцеляващите. Днес например избра да обяви, че си е намерил булка в джунглата.

След като така и не бе засечен в компанията на нито една българка вече десетилетия, Карамазов реши да си вземе филипинка. Звездата от "Дяволското гърло" е на 42 години, но никога не е имал жена официално до себе си, още по-малко пък деца. Той е любимец на дамите, но така и никоя не предизвика интерес у него. За да рекламира "Сървайвър" обаче Карамазов реши да се пошегува с феновете си и ги сюрпризира с новината за жена до себе си. Девойчето, с което се щракна нямало мъж, става ясно от инстаграм профила на актьора.

"И тя е сингъл. Бързо ни сгодиха. Като не намерих булка в България, намерих я на другият край на света. Господ е събирач. Сега остана дилемата дали тя да дойде в БГ или аз да остана в туй село в океана. Мога да работя там като рибар, занаятчия или нещо в джунглата" - написа преди минути актьорът.

"Не, не те даваме. Ела си в България!", "Взимай, взимай! Щом е без пари, а пък и хубава", "За любовта няма граници!" - пишат почитатели на Владо под фотоса. До сватба с Карамазов обаче няма да стигне нито една годеница, била тя българка или филипинка.