Любо Нейков чукна 47 години и бе затрупан с доста опасни подаръци за своето здраве. Подчинените му от продуцентската компания го изненадаха със специални бонбони, от които става ясно, че той е най-добрия шеф за тях. Рожденикът, който навръх личния си празник игра в пиесата „Вражалец” на Ст. Л. Костов духна и свещи върху голяма торта заедно със своите колеги от постановката след края й. От Би Ти Ви също се отчетоха със сладко изкушение, върху което бе изписано мило пожелание.

Дотук добре, ако не бе притеснителният факт, че комикът от години води битка с килограмите, при това напълно неуспешна. Въпреки усилията си да свали излишните килца, Нейков продължава да се окръгля с всяка изминала година, а това води до опасни последици. Вестникарска публикация твърди, че той дори започнал да се задушава, докато спи, заради наднорменото тегло. То води още до високо кръвно, сърдечни проблеми и сериозни натоварвания на долните крайници. Затова е доста притеснителна идеята на колегите му да го дарят все със сладости за празника.

Единственото приятно изключение е пано със снимки на Нейков и негови колеги и близки, което със сигурност няма да вдигне кръвната му захар, за разлика от бонбоните и тортите. Искрено се надаваме, че той е оставил настрана опасните подаръци и по този начин е избегнал проблемите за своето здраве.