Глория отново се е върнала при годеника си Йордан Джермански и пак носи пръстена с диамант от бизнесмена. Тази мълва се разнесе сред фолк гилдията, след като по бТВ бе излъчено интервю с нея, в което тя демонстрира гордо бижуто.

Някои светски сайтове побързаха да споделят тази новина, която обаче остава с изтекла давност, защото въпросното гостуване в предаването "Преди обед" е от преди пандемията. Повторението на материала обаче подведе някои светски журналисти.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G L O R I A (@gloria_bulgaria) on

Припомняме ви, че Гло разтури сериозната си връзка неотдавна. Тя изтъквала пред свои, че бизнесмена не можел да укроти бурната си ревност към изявите й на сцената. Към момента обаче няма прошка за Данчо и той е далеч от покоите на примата.

В същото време, певицата получи огромен комплимент от журналиста Сашо Диков, който я нарече жена от много висока класа. И като визия, и като поведение, като всичко тя е на ниво, нея не можеш да я свалиш, трябва да си много специален като мъж, с много специални качества, за да я впечатлиш, изрази възхищението си към фолкдивата Стажанта.