Победителите от не един сезон на "Биг Брадър" - досадното семейство от Приморско Здравко и Христина пак влизат в къщата, а зрителите се шегуват, че сигурно ще видим на живо раждането на третото им дете.

Двойката от морското градче ще участва в риалитито, като ще живее в къщата паралелно със звездите, научи "Всеки ден" от екипа на шоуто. След като първоначално риалитито беше обявено, че ще е посветено само на ВИП-участници, продуцентът Нико Тупарев е измислил нова схема.

Той ще раздели къщата на две и заедно със звездите ще вкара вътре и победителите от предните издания на шоуто. Преди обяд в къщата ще се подвизават ВИП участниците, а след това влизат простосмъртните познати лица от досегашните сезони на "Биг Брадър".

Те обаче няма да се засичат по никакъв повод, а ще бъдат извеждани тайно едни от други. Къде ще спят и ще се хранят, също още не е ясно. Зрителите пък ще гледат веднъж ефир със звезди, а после с Здравко, Христина и компания. Така паралелно ще се случват двете риалитита, на които зрителите ще трябва да следят сюжетните нишки. Сред звездите вече са известни имената на Катето Евро, Иван Ласкин, Николета и Валери, а от старите победители ще видим освен морското семейство, още Нед, Миро, Елена, тризначките и Гроши. Продуцентите умуват около това дали да вкарат и Зара, за да е сигурно, че обявената вече секс стая ще бъде използвана със сигурност. При ВИП-овете пък се очаква да се покажат в светлина, различна от познатото. Тук се залага на Николета и Валери, които дори се говори, че ще влязат в къщата с бебето.

Дали Здравко ще вземе със себе си поне едното от двете деца  ще разберем в последния момент,
тъй като преди това е нужно разрешение от организациите, ангажирани с правата на децата у нас. Гларусът ставна популярен не само с това, че е първият победител в първото издание на "Биг Брадър", но и с пикантните истории около себе си. Зрителите никога няма да забравят как приятелката му Христина го изненада в ефир със съобщението, че чака от него дете, а само след няколко години го "излъга" и с второ.

Момчето от Приморско се прочу и с няколко порно клипа от които става ясно как е вършал из морското градче под носа на жена си. Тя пък се правела, че не забелязва, защото Здравко има пари и й осигурява охолен начин на живот. Това обаче не й попречи на два пъти да се изнесе заедно с децата и да го заплаши, че повече няма да ги види. След тези им драми самата Христина също се прочу и продуцентите я вкараха в първото издание на "ВИП Брадър" преди няколко години, което тя спечели и предизвика скандал с това, че отвя останалите звезди в шоуто, припомнят от в-к "Стандарт".