Почитателите на Здравко Мандаджиев съвсем скоро ще имат възможност да се насладят на нова фолклорна програма, която той ще реализира в средата на септември.

Изпълнителят ще застане пред камерата на режисьора Радослав Георгиев, за да предложат на зрителите поредната порция хубава музика и красиви видеоклипове. Кадрите ще бъдат заснети в родния край на Здравко Мандаджиев – Кърджали, където са реализирани снимките и на други негови песни, но той издаде, че този път ще покажат друга част от красотата на този край.

Пред телевизия “Планета” Здравко Мандаджиев разкри още, че ще бъдат заснети общо пет песни – три мелодии от последния му до момента албум “Ясен месец веч изгрява”, сред които и едноименната песен, дала неговото заглавие. С видеоклипове ще се сдобият и две нови композиции – едната от тях е авторска песен, създадена по музика на Здравко Мандаджиев и текст на неговата майка – Анастасия Василева.

Другото ново предложение е много специално за певеца, защото го е посветил на своя първороден син – Димитър. Както феновете вече знаят, преди време Здравко направи подобен реверанс и към своята съпруга с песента “Радо, мари Радо”, която бе приета много добре от публиката.