Тази вечер „Смени жената“ ще влезе в домовете на популярната риалити двойка Христина и Здравко Василеви и на обикновенo семейство, което е готово да размени жената в своя дом с Христина, пише Флагман.бг. Христина и Здравко Василеви станаха известни още с първия сезон на риалити шоуто Биг Брадър. Те сега живеят в Бургас, но развиват семеен бизнес в Приморско. Здравко е първият човек в България спечелил "Биг Брадър, а жена му пък спечели ВИП Брадър.

Гларусът е превърнал хобито си в работа – управлява ресторант и прави лодки. Още по времена престоя си в Къщата той сподели, че най-голямата му мечта е да има яхта. Христина поема една част от работата в ресторанта, за да може морският вълк Здравко да разполага с повече време за любимите му лодки. През останалото време на годината тя се грижи за двете им дъщери и домакинства.

Христина и Здравко са заедно от 17 години. В живота им като семейство е имало сътресения, но те разказват, че най-важното е да са заедно. Христина не крие, че Здравко често отсъства от дома им, за да работи, а тя вижда смисъла на живота си в децата им – 12-годишната Яница и Зорница, която е на 9 г. На чаровната Христина и предстои да излезе от ролята на домакиня и ще изпробва нещо съвсем ново, като заеме мястото на младата и еманципирана Теодора. Теодора Савова е омъжена едва от две години. Семейство Савови има малко момиче на година и половина.

За Теодора балансът в отношенията между нея и съпруга ѝ е висша ценност, а професионалното самоусъвършенстване е съществена част от нейния живот. В момента Теодора е в отпуск по майчинство, но използва всяка свободна минута за онлайн курсове. Свръхамбицията ѝ личи и от твърдото ѝ решение да учи детето си на английски език паралелно с усвояването на българския. Тя и съпругът ѝ Славчо са неразделни и обичат да прекарват цялото си свободно времето заедно.