Първият победител в Биг Брадър Здравко Василев призна в телевизионно интервю, че се е наложило да замине да работи в чужбина, за да издържа семейството си в тези трудни времена заради ковид кризата. „Миналата година съм давал хляб на 20 души с бизнеса си на морето, тази аз трябваше да стана наемник зад граница, за да помогна на семейния бюджет“, призна помориецът. Hotnews.bg припомня, че Василев се хвана като общ работник в строителството в чужбина преди месеци, но днес отново върти семейния бизнес.

Той притежава кокетен малък хотел в родния си град, който предлага стаи за 45 лева за нощувка в стая и 95 лева за апартамент. Родни знаменитости хвалят местенцето. „Споделям това място, защото е прекрасно. Има хубава енергия от добри хора със сърца, а не с калкулатори“, написа преди дни в социалните мрежи Иво Танев. Василев сподели още, че третото му дете, което се роди през декември миналата година, е било планирано. „Каките пораснаха и ние с жена ми се решихме да имаме още едно бебе, а те много помагат в отглеждането му“, обясни първият победител в Биг Брадър, който най-сетне дочака син.

Той сключи брак в предаването с Христина и тогава мнозина предричаха, че връзката им ще се разпадне, защото е част от представянето пред камерите. Днес обаче двамата са повече от щастливи, подобно на друга двойка, венчала се в шоуто-семейството на Алекс и Даниел Петканови.