На концерта на "Ритон" в НДК през май миналата година, Здравко излезе на сцената с екстравагантен стайлинг - официално черно сако, но с липсваща част от десния ръкав. Същият модел презентира пред световната си публика модният гуру Жан-Пол Готие на прощалното шоу в Париж преди няколко дни и то цели 9 месеца, след като силната половинка на родния дует изуми присъстващите на Зала 1, забеляза ПИК.

Един от манекените, които представиха мъжката откотюр колекция за пролет-лято 2020 на Готие по време на дефилето в парижкия театър "Шатле", е копие на костюма на Здравко. Основният елемент в модела на модния гуру е полуръкавът, който на всичкото отгоре дори също е десният, като в сакото на Здравко. Разликата е в капаците на джобове и в това, че моделът от колекцията на Готие, е с два реда копчета и дизайнерът го е комбинирал с вратовръзка, за сметка на папионката при Здравко.

Не е тайна, че автор на тоалетите за концертите на "Ритон", е самата Катя Михайлова. Феновете недоумяват как звездата предугажда тенденциите във висшата мода с месеци преди дефилетата на световните брандове.

снимка:Фейсбук дует ритон