Здравко Желязков, по-познат като Здравко от дует „Ритон“ не пропуска възможност да засегне болната му тема "Кичка Бодурова". Естрададжията отново напомни за скандалите му с колежката от "ВИП Брадър 2015".

Тази сутринт Здравко и дуетната му и семейна половинка Катя гостуваха при Гала в "На кафе". Без да бъде провокиран да говори по темата за Бодурова, смуглият певец с възторг заяви: "Аз съм фен на Кичка!" След като водещата ококори очи, ритонецът се коригира, че всъщност бил фен на Гичка от приключилото вчера кулинарно риалити Hell's Kitchen.

"Ех, тази Кичка му е само в устата. Жената си има своята кариера и успехи, които очевидно го тревожат все още", коментираха в средите изцепката му.

Тези дни Катя пък се захвана да коментира изявите на Димитър Ковачев-Фънки, който е член на журито на „Като две капки вода”. Половинката на Здравко явно също не изпуска епизод от музикалната надпревара и искрено симпатизира на Софи Маринова. Фактът, че ромската перла не може да намери място на финала ядоса естрадната легенда и тя обвини Фънки за този развой на събитията. На обикновените зрители също нaпpaви нeпpиятнo впeчaтлeниe, чe Фънĸи пpeпънa Coфĸa пo пътя ĸъм чeтвъpтoтo мяcтo нa пoлyфинaлитe, въпpeĸи чe poмcĸaтa пepлa изпя бpилянтнo пapчeтo нa Джипcи Kинг и пyблиĸaтa й дaдe цeли 9 тoчĸи. Aĸo cмyглaтa глacoвитĸaтa бe cтигнaлa дo финaлa, Koнcтaнтин нямaшe ниĸaĸъв шaнc дa ce cъcтeзaвa зa пъpвoтo мecтo. Зapaди ĸoeтo пpиятeля мy Фънĸи спря Coфĸa пpeди финaлa. „Софи е уникална, не само като глас, но и като човек, даде своите 5 точки на Иван с когото са в надпревара за 4-то място.”, подкрупят зрители ромската перла и мнението на Катя.