Изглежда спокойната раздяла на Зейн Малик с One Direction и последвалите му думи, че момчетата завинаги ще му бъдат като братя, остава в миналото.

Oтлъчилият се от британската бой банда певец не таи толкова мили чувства към бившите си колеги, за каквито тръбеше наляво и надясно.

Феновете на групата станаха свидетели на ужасяващ скандал, в който бяха забъркани Зейн и Луи, а причината - музикалният продуцент на Малик Naughty Boy.

Луи и музикалният продуцент започнаха спор в Twitter, който беше предизвикан от обща снимка на Зейн и Naughty Boy. Двамата започнаха да се обвиняват кой е по-голямо име в бранша и кой е по-талантлив.



В крайна сметка Зейн също се намеси, като обаче не влезе в спор с продуцента си, а с Луи, като го нахрани за отношението му към авера му.

Оказа се, че това не се хареса не само на бившия му колега, но и на феновете на One Direction, които не скриха възмущението си от поведението на Зейн.

Наложи се момчето да се защити и да заяви, че просто е отвърнал на нападките. Изглежда обещанието, че момчетата от One Direction ще се появяват на сватбата на Малик с половинката му едва ли ще се случи, предвид случващото се в момента, пише bliasak.bg.