Зейнеб Маджурова е поредната родна знаменитост, която избяга на топло в Дубай. Телевизионната водеща не е за първи път в Обединените арабски емирства, но това не ѝ пречи да споделя в Инстаграм ежедневно кадри от екзотичната си почивка там. "Поредната снимка от Дубай – с право бихте си казали вие. Но първа от моето пътуване към самата мен. Към завръщането ми към нови светове, мечти, очаквания, преживявания...

Не бих го нарекла свобода, защото тя никога не е спирала да лети в мен, но е хубаво, когато пусна пеперудите на пътешественика... Защото, както беше казал някой – "Най-добрите истории се намират между страниците на паспорта", пише красивата блондинка към една от публикуваните в социалната мрежа снимки. Това, което впечатли феновете на Зайнеб обаче, не е мястото на дестинацията, която тя е избрала за ваканцията си, а тоалетите, с които се е снимала там.

Появата ѝ с рокли в стил съвременна арабска принцеса грабнаха веднага сърцата на последователите ѝ и те побързаха да споделят впечатленията си от тях. "Очарователна", "Ослепителна", "Разкошна", "Прекрасна", звучат немалка част от коментарите им. Други директно заявиха, че Зейнеб прилича на истинска арабска принцеса. За щастие на последователките си, Зайнеб не скри и името на дизайнера на една от великолепните рокли, който е от Турция, пише Woman.bg.