Зейнеб Маджурова призна, че е много дисциплинирана и отдадена майка, особено в условията на карантина и затова позволява да се доближават до бебето й само след направен тест за наличието на коронавирус. Пред своята приятелка Гала, в интервю записано по-рано, бившата брадърка обясни, че дори родителите й и тези на бащата на дъщеричката й Мириам са се изследвали, преди да прегърнат внучето си. Репортерката спазва и правилата за самоизолация и затова организирала рождения ден на мъжа си Стоян Балевски…през стъкло.

Всичко поканени идвали в точно определен час, така че да не засекат с други гости, вдигали наздравица с предварително поставено шампанско и мезета, а рожденикът и красивата му жена ги гледали през голям френски прозорец, какъвто имат в баровската си къща. Бившата репортерка на Гала роди преди година и половина, но само най-близките й хора са виждали дъщеря й Мириам. В интервюто за „На кафе“ тя дори отказа да разкрие защо е кръстила първородното си дете с това име, като само обясни, че това е много интимен въпрос, за който не иска да говори.

Блондинката никога не е показвала детето заради страх от уроки и съображения за сигурност. Близки до Маджурова твърдят, че тя открай време вярвала в уроки, „лоши очи” и други подобни суеверия. Това е една от причините да крие щерка си. Другата е свързана с бащата Стоян Балевски, който е милионерски наследник и не иска личният му живот да се превръща в риалити шоу.

Говори се, че Зейнеб и дългогодишният й партньор са сключи брак още по време на бременността й. Сватбата била в тесен семеен кръг и без излишна показност. Мечтите на Маджурова за пищна церемония така и не се осъществили.
Името Мириам, което младите родители избраха за дъщеря си, е разновидност на традиционото Мария, има еврейски произход и означава „любима, желана”.