Веднага след обявяването на концерта на Zeljko Joksimovic в София на 20 март, виртуозът на балканската музика е бил буквално затрупан от предложения за работа с известни наши поп-фолк изпълнителки.

Талантливият сръбски певец и композитор обаче е отхвърлил всички оферти, въпреки че някои от въпросните знаменитости са му предложили космически хонорари, за да им напише песен от ранга на "Ljubavi" и „Lane моје“.

Както всички знаем, освен изключителен вокалист, Joksimovic е композитор на някои от най-големите хитове на различни изпълнители в Сърбия през последните години. Работата с него е гаранция за огромен успех в музикалните класации.

„Бих работил само с една ваша изпълнителка и тя не е от поп-фолк жанра“ – заяви Zeljko. „Има една българска певица, която следя от известно време и харесвам наистина много.“



Joksimovic отказва да разкрие повече детайли на този етап, но все пак уточнява, че вече се е свързал с въпросната звезда и лично й е отправил предложение за общ проект. Дали обаче тя е потвърдила и какъв е резултатът от съвместната им работа, ще стане ясно на 20 март в Зала 1 на НДК, където балканският виртуоз ще представи впечатляващото шоу Balkan Bazar Project, с което вече покори половината свят.

Билети за концерта на златния глас на Балканите на 20 март 2015 могат да бъдат закупени на цени: от 30 до 60 лева в мрежата на Eventim. Начало 20:00 часа.