Щерката на Глория се задоми. Гаджето на Симона Загорова - Симеон Данев, вече живее в дома на примата на фолка в столичния квартал „Павлово". Младокът е пренесъл там няколко куфара с дрехи и вече нощува под един покрив с тъща си, научи „Всеки ден". Двамата влюбени сами пуснаха обща снимка в социалната мрежа и написаха „Лека нощ от нас!".

Симона и Симеон са заедно вече от години и през лятото дори се появиха слухове, че стягат сватба. Властната родителка на Мони обаче й забранила да подписва официално. В началото примата на фолка не одобряваше избраника на дъщеря си, но с течение на времето го прие като собствен син и сега няма нищо против да пие с него сутрешното си кафе, пише ''Всеки ден''.



„Глория видя, че няма избор. Момчето е свястно и добро. От добро семейство е и има пари, а не е гол охлюв", коментират близки до русенката. Симеон e първата истинска любов на единствената й наследничка и тя е силно привързана към него. Загорова мъкне момчето навсякъде със себе си, дори и на общите морета с известната си майка. Източниците ни издават, че Глория не искала да се разделя с любимата си дъщеря. Тя преценила, че е по-добре да приюти Симеон в „Павлово", вместо единствената й наследница да излети от семейния дом.

Едничката забрана на властната родителка била младите да не я направят баба, защото все още й е твърде рано. „Никакви бебета няма да дундуркам, поне не и в следващите 5 години!", отсякла изпълнителката на „Крепост".