Хърватинът Лука Белич проговори за развода си с дъщерята на Христо Стоичков Христина, часове преди да влезе с сръбския Биг Брадър, чу само Hotnews.bg. Треньорът и бивш тенисист разказа, че разводът му в Щатите, където двойката живееше приключил преди Нова година. Ще трябва обаче да получат и български документи за развод, защото Христина и Лука вдигнаха пищна сватба именно у нас през лятото на 2016 година.

Бившият зет на Камата бе категоричен, че в момента е свободен и отворен за нова любов. „Не съм живял със семейството на Стоичков, защото ние бяхме в Тексас, а те във Флорида”, разказа бившият съпруг на Христина. Той уточни, че любовта с българката приключила още в началото на миналата година и той решил да се върне в Европа. В момента двамата не поддържат никакви контакти, а Лука даде да се разбере, че се е решил на тази стъпка заради „начина на държание на Христина”, но не навлезе в повече подробности.

Обеща да разкаже, след като свикне с живота в риалити предаването „Задруга”, коeто е еквивалент на световния формат „Биг Брадър”. Участието му е изненада както за зрителите, така и за приятелите на Лука. „Следващите четири месеца ще си почина”, закани се той.

снимка:инстаграм лука белич